Post by napindenawal on Mar 7, 2022 4:32:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: Tank Army Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ресурс за грешке кодова ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: Tank Army Game 2022 version ▞▞▞
Није лоше
поправљене грешке. волим игру. веома великодушни божићни поклони
War Machines: Tank Army Game Veiksmas uuy
Ово је потпуно забавно играти. Међутим, ако не трошите новац и имате проблема који могу захтевати компензацију производа; неће вам дати ништа. Чак ни ако је купац икада у праву. Ово чини игру губљењем времена.
Урнебесно Глитцхи. Такође је заиста тешко бити конкурентан осим ако не потрошите много новца. Такође, алгоритам вас ставља у битку на основу ранга, а не типа тенка. Дакле, ако га избрусите, сваки пут ћете бити надјачани. Више него вероватно ћете бити фрустрирани и избрисати апликацију јер сви покушавају да добију најниже могуће резултате, тако да ћете бити сломљени у свом тенку из Другог светског рата против Абрамса. Постоји врло мало такмичарских битака, тако да ћете открити да испадате из многих мечева.
2 дана немозе да се улогује у игри ,ниједан сервер
Добра
War Machines: Tank Army Game Hành động itno
Legends of Gems: Puzzles & Match 3 Epic Slagalice egy
Пааа.. Онако, плати па се клати
Забава у почетку, а онда вас стратешки натерају да трошите новац, и то много. Игра би требало да буде једнократна накнада, а затим зарадите своје награде кроз искуство. Не по цени од 100 долара или 1000 долара. Можда вреди 30 долара и ништа више. Понуђен ми је премиум налог за 10,99 долара са првих 7 дана бесплатно. Претплатио сам се и одмах ми је наплаћено 10,99 УСД без првих 7 дана бесплатно.
Нешто добро за скретање.
Дао сам три звездице јер игра има неколико проблема са сервером иако су игра и графика лепи. Још једна лоша ствар у вези ове игре и сваке игре на мрежи је да морате потрошити новац да бисте били стручни.
Тиеф, тиеф, тиеф!!! Платиш дијаманте, него си их украо. 1000+ играча су опљачкали програмери... Не играјте ову игру...
Није лоше али се боре тенкови са различитих нивоа што је нереално.Дешава се да немогу више од једног тенка да уништим док првак у игрици има двадесет и нешто уништених тенкова. Ко плати новцем бољи тенк и додатке игре са слабијим а не у рангу. Чиста срећа ако добијете понекад сличне противнике.
Никада нисам видео некомпетентнију групу програмера у свом 43-годишњем животу. Успели су да зезну ову игру на скоро сваки могући начин. За чудо, некако су успели да саставе забавну игру. Кад би само могли да смисле да задрже бубе подаље од тога. Али после 2 пуне године играња, изгубио сам сваку наду.
Низак квалитет и пуно поновног повезивања иако имају одличан Ви-Фи.
... не знам шта да кажем, Ноле је бр.1. , а нас воле као и њега...ИДЕМООООО
Лепа игра, али због тога ми се игра скраћује, нема опција и лако се заврши, молим да је учините још толико дугом за бољу борбу и додајте неке животе. Био сам кратак због ограничења у секундама.
Лепа игра, али понекад заостаје и њихова 2 тенка је веома скупа и сада додајте ажурирање које има метак који се телепортује где пуцамо, молим вас, урадите тако, хвала.
мЦмоЛлм те
Нов сам у овој игрици и мислим да ми се свиђа јер сваки пут када убијете некога дате више ствари можете убити људе, добићете толико специјалитета и драгуља да је тако добра да је заиста тако добра
Без безе
То је добра игра за играње, али имам је на свом другом телефону и не могу да је натерам да ради због ажурирања
Играо сам ратне машине и то ми није дало новац
Увек покушавам да ти продам нешто друго осим тога..свиђа ми се коол 2
Оцај
Невероватна мобилна игра. Никада неће заборавити ову игру!
Ок. Је.
Добро игра, али багује много и има много глупости. Мало тенкова, мало надоградње за тенкове, нема помоћ пријатеља. Глупо бодовање, ракете слабе, цене тенкова високе. Место појављивања тенкова треба да буде у неутралној зони, а не да те разнесу чим се појавиш. Отклоните глупости и биће најбоља игра, али за сад то није.
Лов навигате. Апсолутно похлепни програмери. Прескупо за убијање времена
Ако не дате паре после неког нивоа џаба вам играти.
Нова и прва игра у којој уживам. 4 НЕДЕЉЕ КАСНИЈЕ. Ова игра је за оне који желе да плате тешко зарађени новац. САМО тада, како будете напредовали, моћи ћете да се такмичите са смешно јаким тенковима оних који плаћају надоградњу, камуфлажу, муницију. Увидећете да већину битке проводите на поновном појављивању. Нисам први који је ово коментарисао и док програмери не промене учеснике битке у поштенију игру играћу другу тенк игру и која је 😃
Није лоше,за сада.
Добра је игра
Да мозе 0 бих ставио. Обицно говно од игрице.Сваки дан неки нови проблем. Сваки апдејт јос веци проблем.
Ма екстра игрица
Радим ацид Добијам кредит Не знам да нема пуно огласа
War Machines: Tank Army Game پرتحرک zxre
Заиста сам уживао у овој игрици, а онда сам једног дана само трепнуо да поједем све своје ствари натерао ме да почнем испочетка. Нисам потрошио новац у апликацији тако да знаш да сам морао да волим да набавим све што сам имао и управо сам то избрисао
АКО НИСТЕ СПРЕМНИ ДА ПОТРОШИТЕ СТВАРНИ НОВАЦ НЕМОЈТЕ ЗАПОЧИЊАТИ ОВУ ИГРУ.ЈЕР ВЕЋ ПОСЛЕ 15 ДАНА ВИ ТУ АПСОЛУТНО НЕМАТЕ СТА ДА ТРАЖИТЕ.ПРВИ ОЗБИЉНИЈИ ТЕНК ЧЕ ВАС КОСТАТИ ОКО 2500