Post by veretmiddmiddse on Feb 20, 2022 6:04:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí mnoho peněz ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Zpočátku měl spoustu problémů s tím, aby se hra načetla a byla efektivní. Nyní, když to funguje a načítá se správně, jsem se mohl dostat do hry. Tower Defense aspekt hry je příjemný, jen si přeji, aby existovalo více úrovní. V určitém okamžiku uvíznete v čekání na upgrade vašeho celkového města, než budete moci hrát více. Aspekt budování města a války se hrají podobně jako jiné takové hry a jsou silně ovlivněny ochotou lidí otevřít své peněženky a zaplatit. Nejsem naštvaný na mikrotransakce, ale tlak je opravdu tvrdý a v určitém bodě znemožňuje držet krok s vaší alianční skupinou.
Kdysi jsem si myslel, že tato hra má čtyři hvězdičky, ale měla příliš mnoho prvků pay-to-win, neztrácejte čas, pokud nemáte peníze, které byste mohli hodit do hry
Dobrá hra. Zdá se, že rychle získává moc
Age of Z Origins:Tower Defense Strategi aot
Libo se mi
To je zábavná hra! Líbí se mi hra a její aspekt spojenectví, abych mohl hrát a růst s ostatními. Grafika je dobrá. Jediný důvod, proč nedávám 5 hvězdiček, je, že sbírání zdrojů trvá dlouho. Každý další aspekt této hry je zábavný a neustále vás zajímá! Chucky2126 je moje jméno ve hře a rád hraji. Přihlašuji se několikrát denně!
Zábavný zabiják času
I přes zpoždění jsem si hru užil naplno. Toto je vizuální adaptace 20 let staré hry UTOPIAN. Doporučím to všem svým přátelům. Miluji růst a úroveň zkušeností. Je to docela vyvážené, mohlo by se hodit pár vylepšení v oblastech rekrutování a flotily, ale tato hra je naprosto zábavná. I když mám pocit, že je to odměna za úspěch, pořád je to zatraceně zábava.
Výjimečná hra Do této hry jste vložili spoustu času s velmi málo vynaloženými penězi. Velmi podrobné se spoustou taktiky, kterou se musíte naučit. Pokaždé, když si myslíte, že jste to zvládli, naučíte se něco nového. Můžete růst a soutěžit bez utrácení peněz. Pokud jste příliš netrpěliví, trocha utracených peněz vás dostane daleko. Perfektní hra, která vás provede apokalypsou. Afrobadger #194
Svet 242.nickk vrazda zatim zabavna hra. Uvidim jak bude vyvazena v boji
Nemohu se dostat do hry je problém již více než 13 hodin, neznám problém z mého účtu ani z herního systému. Opravte prosím tento problém
Hra je zábavná, ale doba upgradu je šíleně dlouhá
Nejste si touto hrou ještě jisti, až se dostanu dále
Hra je zábavná na mentální úrovni a jako bitevní hra je v pořádku
Lepší než jiné mobilní strategické hry
Tak je to taková zvláštní budovatelská polostrategie spojená s občasným hraním něčeho na způsob tower defence. Na tento styl (obnovuju/buduju svoje město neustále upgraduju budovy a stavím armádu se kterou dělám vypravy ven) je toho spousta i když se tomu nedá uřít jistá originalita, ale... V konečném součtu je to vlastně přeplácané, bez průměrné znalosti, člověk jen intuitivně ťuká na displeji bez příběhového prožitku a čeká kdy se ukončí chráněné období prvohráče a bude vyfarmen.
Je to pro mě trochu matoucí, ale už tomu rozumím. Nelíbí se vám, že v podstatě musíte vstoupit do aliance. Celkově dobrá herní grafika má co dělat, takže se nebudete nudit jako jiné hry
Age of Z Origins:Tower Defense სტრატეგია yek
-_- opět oklamán reklamou. Myslel jsem, že je to Tower Defense. Je to další afk nečinný stavitel s věcmi ke koupi všude. Dobrý bože, jsem slepý z toho okázalého uživatelského rozhraní, nekupuji to s***. Jediný dobrý zážitek byl pohled na Ginger.
tato hra je zábavná. připojíte se k alianci, bojují zombie, bojují s ostatními lidmi, ovládají hlavní město a máte možnost stát se guvernérem. solidní hra, kterou si tu a tam zahrajete, vyskytnou se tu nějaké závady, jako když se dostanete na plán zdrojů a neřeknete někomu, že jde. tato hra by mohla využít nějaké vylepšení jako levnější balíčky. také zasažení příšer by mělo dát trochu více exp. a více materiálu na stavbu zařízení. když máte lidi, kteří v této hře utratí tolik peněz, aby byli nejlepší.
Tuto hru hraji roky. Také jsem do toho investoval stovky $ a pokaždé, když dojde k určité události, nemůžete skládat jednotlivé štíty, takže vaše armáda bude v noci zmasakrována... Vážně zvažuji, že skončím
Block Puzzle Головоломки hoz
Hra se mi zatím líbí, žádné stížnosti. Opravdu návykové
Tower Defense je velmi zábavná. Bohužel se věci kolem lvl 7 značně zpomalí, pokud neplatíte za výhru. Grafika vypadá velmi svěže a miluji futuristickou chuť hry. Hratelnost je pestrá a promyšlená. HUD je trochu příliš okázalý a ikony dárků vedou k nákupním nabídkám, což je trochu zavádějící. Kromě toho je Age of Z velmi zábavná a příjemná hra. Žádné chyby nebo problémy s připojením, vývojáři tvrdě pracují a je to vidět.
Age of Z Origins:Tower Defense Strateji Oyunları yjxn
V podstatě mlýnek a spousta "pay-to-play", ale jedna z mála her, které jsem si užil a mám je v telefonu.
Příliš mnoho nabídek, uživatelské rozhraní je ohromující
Tahle hra je dobrá!! Ale pro tento typ her by to měla být Krajina, nikoli na výšku. Pls, udělejte to na šířku, protože to je opravdu dobré. Díky tomu na šířku je tato hra tak lepší!
Ve hře jméno Achy. Lepší než většina. I když je to formát, který jsme pravděpodobně všichni už viděli a hráli, prostředí je pěkně graficky zpracované a docela pohlcující. Nemá to kreslený pocit jako Horda nebo Army Strike a to je jeden z důvodů, proč se mi to líbí. Začal jsem hrát teprve nedávno, ale už teď cítím, že je to jedna, u které se budu držet a do které budu investovat. Hra je stále ve velmi raných fázích, takže všichni hráči, kteří nyní začínají, budou pravděpodobně patřit mezi nejsilnější hráče, není potřeba dohánění!!! ! Bude mě zajímat, jak se to bude časem vyvíjet.
Age of Z Origins:Tower Defense સ્ટ્રેટેજી suk
Ve skutečnosti je tato hra docela dobrá, ale čas, který zabere výcvik vojáků, je docela špatně navržený. Zvyšování jednotek je velmi těžké, léčivé také. Čekáte mnoho hodin a dní, než získáte tisíce, abyste pak ztratili téměř vše, pokud zaútočíte na jiného hráče, i když vyhrajete. Nemocnice není příliš využívána. Měli byste z nemocnice udělat hlavní zařízení. Ochrana kapacity skladu je příliš nízká. Kapacita nemocnice je příliš nízká.
Skvělá hra, hodně práce a učení.
Strategická část začíná být trochu nudná. Přesto je grafika skvělá. Doufám, že brzy budeme moci hrát jako avataři. To je hra, ze které bych rád byl šíleným vědcem. Víte, že jsou dostatečně blázniví, aby ovládli cokoli a všechno, s čím mohl pohnout. Gj jsou jeho hesla pro vojáka.
Po aktualizaci se nelze dostat do hry kvůli „nedostupnosti sítě“ několik týdnů! kontaktoval podporu a neexistuje žádná taková možnost na výběr, takže jsem se nikam nedostal, opravdu se mi hra před tím líbí a dokonce jsem tam utratil peníze, což nerad dělám, ale někdy jsou opravdu dobré nabídky. Prosím opravit!
Po 17 měsících hraní se změnilo ze 4 hvězdiček. Odpad z události lovce pokladů vyvíjí tlak na hráče, aby si něco koupili, aby ostatní neutráceli stovky za alianční buffy. Takže hráč f2p může utratit 2 $ a získat stejné množství bodů jako hráč p2p, který utratí 200 $. A ukazuje celé alianci, kdo si nic nekoupil, což vytváří vnitřní napětí. C38, v tuto chvíli dosažitelné pouze s použitím $ 100000+. Nabízené odměny, které vývojář uvádí, jsou omezené a nejsou dostatečné
Pokud vývojář kontroluje komentáře a odpovídá na každý komentář, upřímně to chce.zlepšit
Hraní po dlouhou dobu bylo skvělé, ale v poslední době během všech akcí s jinými národy hra zamrzá a neustále se kazí, takže musíte restartovat hru, když nejste štít a jste otevřeni útokům
Dobrá hra, jen váš obecný stavitel města
Ve hře je brusný prvek, který je velmi příjemný na dlouhou životnost. Zábavná hra. Kéž by zlato mohlo být vázáno na účet. Může upravit jméno, aktuálně nastavit můj na MoneyG365 ve světě #79.
Tuto hru hraji již téměř 1 rok. Utrácím za to peníze? Samozřejmě! Hra mě baví!😄